Jinca zoekt graag samenwerking

Samen zijn we sterker, en bereiken we meer. Zoveel mogelijk mensen langer zelfstandig laten zijn, dat is wat we graag willen bij Jinca. Veel gemeenten en zorgorganisaties delen onze mening. Daarom gaan we graag de samenwerking met hen aan. Daardoor kunnen we processen zo in richten dat onze cliënten optimaal gebruik kunnen maken van de diensten van Jinca. Soms gecombineerd met de diensten van een andere organisatie.

Bent u ook benieuwd wat Jinca samen met uw organisatie kan betekenen voor uw doelgroep? We kijken graag samen naar de mogelijkheden! Hieronder leest u alvast een aantal quotes van instanties met wie we  samenwerken.

Voor onze cliënten en hun familie is gevoel van veiligheid zeer belangrijk. Dat start vaak met het aanschaffen van personenalarmering en breidt zich in de loop van de tijd uit. Jinca biedt al deze mogelijkheden en zorgt naast een gevoel van veiligheid ook voor een stukje vrijheid.

Suzanne van Hinthum, Proces- en programmamanager Vitalis Wijkzorg

Oplossingen van Jinca bieden mantelzorgers van dementerende ouderen die overbelast dreigen te raken de nodige rust, omdat ze weten waar hun partner is. Hierdoor kunnen ze de zorg beter aan.

Piet Schrijver, Beleidsmedewerker sociaal domein gemeente Cranendonck

Jinca helpt ons binnen het project WijIk Zeelst bij het organiseren van dienstverlening die eraan bijdraagt dat burgers zo lang mogelijk zelfstandig kunnen wonen en ondersteuning ontvangen op het moment dat het er toe doet.

Lea de Vries, Projectcoördinator wijkgerichte ontwikkeling, Lunet zorg

Neem contact met ons opOnderwerp:

Met het versturen van dit contactformulier, gaat u akkoord met ons privacy statement.