Over Jinca

We helpen mensen en hun mantelzorgers met een ondersteuningsbehoefte om snel de juiste ondersteuning en zorg op afstand te ontvangen wanneer dat nodig is. Zodat zij zelfstandig, prettig en veilig thuis kunnen blijven wonen.

We weten hoe het werkt

4.500 aangesloten cliënten

Jaren ervaring

Gediplomeerde hulpverleners met meer dan 10 jaar ervaring

Samen met zorgorganisaties

Samenwerking met meer dan 18 zorgorganisaties en gemeenten

Jinca, altijd een veilig idee

 

Jinca regelt & verbindt

Met een simpele druk op de knop in contact zijn met iemand die u helpt met al uw vragen? Dat is wat Jinca voor u doet. Of u nu direct hulp nodig heeft omdat u bent gevallen. Of omdat u op pad bent, en even niet meer weet waar u bent. Onze medewerkers  staan 24 uur per dag klaar om u te helpen. Zij kunnen niet bij u langs gaan. Maar kunnen er wel voor zorgen dat de juiste persoon naar u toe komt. Dat kan bijvoorbeeld een wijkverpleegkundige, thuiszorgorganisatie of uw mantelzorger zijn. Wij kijken samen met u waar uw behoeften liggen, en hoe uw netwerk is opgebouwd. Afhankelijk van uw wensen en behoeften verbinden we uw netwerk. Zodat als u hulp nodig heeft, de juiste persoon er voor u is. Wilt u meer lezen over hoe Jinca daarvoor zorgt? Klik dan hier.

Jinca is maatschappelijk betrokken

Door onze uitgebreide ervaring binnen de ouderen- en gehandicaptenzorg hebben we veel kennis opgebouwd. En weten we als geen ander waar de behoeften van onze cliënten liggen. Ook gemeenten, buurtbewoners en vrijwilligers willen steeds meer betrokken worden bij initiatieven om mensen langer zelfstandig thuis te laten wonen. Wij zijn er voor al deze mensen om hen te adviseren met onze kennis en ervaringen. We zien onszelf hierin als inspirator en kartrekker. Samen kijken we hoe we deze specifieke groepen kunnen verbinden met elkaar en met de hulpbehoevenden. Wilt u hier meer lezen over de ervaringen van specifieke groepen met Jinca? Klik dan hier.

Jinca is nooit af

In een wereld waar techniek ons versteld doet staan, lopen wij graag mee. En waar het kan voorop! We zijn daarom dagelijks bezig met het innoveren van de zorg. Door bijvoorbeeld het zoeken naar slimme oplossingen die het leven makkelijker of veiliger maken. Zodat u ook in de toekomst kunt blijven genieten van het lezen van de krant op uw eigen bank. Of het maken van een fietstocht in het bos. Wilt u hier meer over lezen? Klik dan hier.

Jinca, waarom?

Wij zien mogelijkheden voor een wereld waarin iedereen makkelijk zelf de regie kan nemen over het leven en dat van anderen. Die wereld willen we niet afwachten, maar samen met anderen realiseren. Zo zorgen wij ervoor dat mensen nu veilig en langer zelfstandig thuis kunnen leven. En dat mantelzorgers en vrijwilligers vol vertrouwen de ondersteuning voor hun naasten kunnen uitvoeren.