Voor wie is Jinca?

We zijn er voor iedereen met een ondersteuningsbehoefte die langer thuis wil blijven wonen.

Mensen met een ondersteuningsbehoefte

U bent vitaal en actief, maar uw omgeving wil graag zeker weten dat het goed met u gaat. Of u hebt het gevoel dat u wel wat hulp kunt gebruiken, zonder dat u uw vrijheden verliest. Dan is Jinca er voor u! We zorgen dat u meer controle en regie krijgt over uw eigen daginvulling. Doordat u met een simpele druk op de knop altijd bent verbonden met anderen wanneer dat nodig is. U kunt denken aan de deskundige verpleegkundigen en hulpverleners van Jinca of een thuiszorgorganisatie, uw mantelzorger of een vrijwilliger in uw omgeving. Daardoor kunt u langer zelfstandig thuis blijven wonen en genieten van een fijn leven. Lekker ongestoord een boek lezen, gaan fietsen of een dagje erop uit. Met Jinca weet u dat zorg altijd dichtbij is, waar u ook bent.

Mantelzorgers

Mensen blijven langer thuis wonen, dit zorgt voor een grotere belasting van mantelzorgers die hun naaste helpen. Naast de zorg voor uw naaste heeft u zelf ook een druk bestaan. Uw betaalde baan, het huishouden, kinderen, sport etc. Doordat Jinca u ontzorgt kunt u genieten van de voetbalwedstrijd van uw zoon, of een avond voor uzelf nemen. Jinca zorgt ervoor dat uw naaste, waar hij/zij ook is, altijd contact kan opnemen met ons door een simpele druk op de knop. Doordat het vangnet speciaal voor uw familielid is samengesteld, weet u dat altijd de juiste persoon voor hem/haar klaarstaat. Dat zorgt voor een gerustgesteld gevoel.

Zorgpartners, gemeenten en welzijnsinstellingen

Wilt u uw cliënten meer service bieden en ondersteunen bij het behouden van eigen regie? Dan is Jinca de juiste keuze. Door onze verschillende diensten kan uw cliënt gewoon op de koffie bij een van de kinderen of er een dagje op uit. Simpelweg omdat wij er voor hem/haar zijn voor medische én niet medische zaken. Doordat de opvolging op maat wordt ingeregeld kan er dan gewoon een familielid of vrijwilliger voor de opvolging zorgen mocht er geen sprake zijn van een calamiteit. Want Jinca begrijpt best dat het in een veranderende arbeidsmarkt en de verzelfstandiging van uw cliënten lastig is om deze opvolging helemaal zelf te doen. Juist door de samenwerking met Jinca én het netwerk van uw cliënten op te zoeken, zorgen we dat u kunt doen waar u het beste in bent: zorgen daar waar het nodig is. En we helpen u hier graag bij door u te ontzorgen.

Ook interessant: