Toekomstbestendig worden

Innovatie is de toekomst.

Veranderingen

De wereld staat niet stil, en er zijn veel veranderingen op komst. Het wordt door het groeiende aantal oudere mensen en mensen die hulp nodig hebben lastiger om iedereen goede zorg te bieden. Ook worden er veel bezuinigingen doorgevoerd waardoor mensen steeds langer thuis (moeten) blijven wonen. Toch zijn er ook veel positieve veranderingen. Doordat de techniek en wetenschap veel ontwikkelingen doormaken én we steeds digitaler ingesteld raken, brengt innovatie uitkomsten! Niet alleen het sociale netwerk wordt steeds belangrijker, ook de bijdrage van bijvoorbeeld buurtgenoten gaat een grotere rol spelen. Daarnaast zien we dat bedrijven steeds intensiever samen werken om de zorg toekomstbestendiger te maken. Jinca werkt hier graag aan mee!

Innovatieteam

Bij Jinca werken we graag aan het toekomstbestendig(er) maken van zorg. We zijn daarom altijd druk met het onderzoeken van innovatieve ideeën. Joan Vermeulen staat aan het hoofd van het innovatieteam van Jinca. Dagelijks is Joan met haar team bezig om te onderzoeken hoe we u nog beter kunnen helpen. Om u en uw naasten zoveel mogelijk te laten genieten van het comfort van wonen in uw eigen vertrouwde omgeving met een veilig en gerustgesteld gevoel. Dat doet het innovatieteam door gewoon met u in gesprek te gaan. Maar ook door gemeenten, universiteiten en bedrijven te bezoeken. En met leveranciers te kijken naar mogelijkheden om ideeën daadwerkelijk uit te voeren.

Over Joan

Joan Vermeulen werkt als manager Onderzoek & Innovatie bij Jinca. Ze studeerde Gezondheidswetenschappen en promoveerde aan de Universiteit van Maastricht. Haar promotieonderzoek ging over hoe je technologie kunt inzetten om kwetsbare ouderen te ondersteunen bij zelf management. Joan wil vooral werken aan innovaties die echt een toegevoegde waarde hebben voor de eindgebruiker. Ze gelooft dan ook sterk in het zoeken van samenwerking met de eindgebruiker tijdens de ontwikkeling van innovaties.

Een veilig idee

Naast de personen- en mobiele alarmering werkt Jinca hard aan andere oplossingen die ervoor zorgen dat u langer zelfstandig thuis kunt blijven wonen. Handige hulpmiddelen die er voor zorgen dat u minder afhankelijk bent van derden. Maar ook diensten die uw dagelijkse leven een stuk aangenamer maken. We zien onszelf dan ook graag als organisator en ondersteuner, waarbij we voor én samen met u altijd blijven zoeken naar nieuwe mogelijkheden. Zodat u ook in de toekomst met een veilig idee thuis kunt blijven wonen.

Ook interessant: