Welke vorm van personenalarmering past bij mij?

Vaste alarmering thuis of mobiele alarmering voor thuis en onderweg?

Met personenalarmering kunt u in geval van nood direct hulp inschakelen. Het gaat om hulp die u vooraf niet kunt plannen. Bijvoorbeeld als u valt of indien u zich onwel voelt. Het is dan een veilig gevoel dat u met één druk op de knop hulp kunt inschakelen doordat u een hals- of polszender draagt. Zeker omdat u vaak geen telefoon bij de hand heeft als er iets gebeurt. We noemen deze hulp personenalarmering. U kunt kiezen voor een vast alarm of een mobiel alarmapparaat dat u overal bij u kunt dragen. U kiest de oplossing die het beste bij u past.

Personenalarm

Met personenalarmering thuis kunt u met één druk op de knop hulp inschakelen. U krijgt dag en nacht direct contact met een gediplomeerd hulpverlener. Het alarm is gericht op uw veiligheid in huis. Het is uit te breiden met een extra zender voor uw partner of een welzijnsmelding.

Personenalarmering thuis is ontworpen voor zelfstandig of samenwonende senioren die hulp nodig hebben wanneer er thuis iets aan de hand is. Juist in de thuissituatie zijn er geen mensen om u heen die signaleren dat er iets aan de hand is of die u kunnen helpen. Het bereik van de alarmzender die u bij zich draag t is voldoende voor gebruik in en om uw woning.

U drukt op de knop van het alarmaparaat en krijgt direct contact met onze zorgcentrale.

Als u alarmeert krijgt u direct contact met de zorgcentrale. Een gediplomeerde hulpverlener van onze zorgcentrale.  beoordeelt uw situatie aan de hand van het gesprek. In geval van nood zorgt onze hulpverlener ervoor dat er direct actie wordt ondernomen. 

Wanneer u heeft gealarmeerd krijgt u direct contact met onze zorgcentrale. Een gediplomeerd hulpverlener van onze zorgcentrale beoordeelt uw situatie aan de hand van het gesprek. In geval van nood of bij geen respons zorgt onze hulpverlener er voor dat er direct actie wordt ondernomen. Wilt u dat uw mantelzorger of thuiszorgmedewerker langskomt? Of is het nodig dat de hulpdiensten langskomen? Wij regelen het voor u.

De spreek-luisterverbinding bevindt zich in het vaste apparaat bij u thuis. Als u op de alarmknop van uw hals-polszender drukt, krijgt u een spreek-luisterverbinding via het vaste apparaat bij u thuis. De monteur heeft het volume zodanig afgesteld dat u overal in huis goed verstaanbaar bent.

De meegeleverde alarmzender kunt u dragen om uw hals of uw pols. Deze alarmzender heeft een bereik overal in en om huis, maar denkt u eraan dat uw spreek-luisterverbinding verloopt via uw vaste alarmapparaat.

Het vaste personenalarm thuis is uw digitale verbinding met hulp op afstand. Het alarmapparaat is uit te breiden met extra diensten en accessores. Hierbij kunt u denken aan rook- en hittemelders en een welzijnsmelding. 

Als u alleen woont kunt u kiezen voor uitbreiding van uw abonnement met een extra welzijnsmelding. Op deze manier krijgen uw mantelzorgers dagelijks bevestiging dat het goed met u gaat.  Het alarmtoestel vraagt elke dag om een welzijnsmelding (om de 24 uur). Als u deze niet bevestigd, wordt de zorgcentrale gebeld.

Standaard wordt er één halszender meegeleverd met het alarmapparaat bij uw thuis. U kunt eventueel een extra halszender voor uw partner bijbestellen. Vergeet dan niet de gegevens van uw partner door te geven aan de zorgcentrale. 

Jinca werkt met alarmsystemen die aan de hoogste eisen van veiligheid voldoen. We leveren nog uitsluitend digitale apparatuur die klaar zijn voor de toekomst en blijven werken op de nieuwe digitale netwerken van KPN en Ziggo. De alarmsystemen zijn bovendien voorzien van een batterij en een mobiele simkaart, zodat de apparatuur blijft werken bij stroomuitval of uitval van het vaste netwerk.

Het personenalarm thuis is ontworpen voor uw veiligheid thuis.

Zintouch mobiele alarmering

Onze mobiele personenalarmering is een klein alarmapparaat voor om uw hals dat overal in Nederland werkt. Met één druk op de knop staat u in contact met uw contactpersonen of onze zorgcentrale. Dankzij de locatiebepaling in het apparaat, komt hulp altijd snel op de juiste plaats. 

Natuurlijk wilt u zolang mogelijk zelfstandig en actief blijven. Lekker buiten wandelen, fietsen of boodschappen doen. Bent u onwel of voelt u zich onveilig? Dan wilt u zo snel mogelijk uw naasten of hulpverleners alarmeren. Waar u ook bent. Mobiele alarmering biedt dan een uitkomst. Werkt in heel Nederland. Dankzij de locatiebepaling in het apparaat, komt hulp altijd snel op de juiste plaats.

U drukt op de knop van het alarmapparaat. U bepaalt wie het apparaat belt: eerst uw contactpersonen of direct onze zorgcentrale.

U drukt op de knop van het alarmapparaat. U bepaalt wie het apparaat belt: eerst uw contactpersonen of direct onze zorgcentrale. Nemen uw contactpersonen de telefoon niet direct op? Dan schakelt het apparaat u altijd door naar onze zorgcentrale. Een gediplomeerde hulpverlener van de zorgcentrale beoordeelt uw situatie aan de hand van het gesprek. In geval van nood zorgt onze hulpverlener ervoor dat er direct actie wordt ondernomen. Wilt u dat uw mantelzorger of thuiszorgmedewerker langskomt? Of is het nodig dat de hulpdiensten langskomen? Wij regelen het voor u. Let wel: de thuiszorg kan u over het algemeen niet komen helpen wanneer u buitenshuis alarmeert.

U drukt op de knop van het alarmapparaat. U bepaalt wie het apparaat belt: eerst uw contactpersonen of direct onze zorgcentrale. Nemen uw contactpersonen de telefoon niet op? Dan brengt het apparaat u altijd in contact met onze zorgcentrale. Een gediplomeerde hulpverlener van onze zorgcentrale beoordeelt uw situatie aan de hand van het gesprek. In geval van nood zorgt onze hulpverlener ervoor dat er direct actie wordt ondernomen. Wilt u dat uw mantelzorger of thuiszorgmedewerker langskomt? Of is het nodig dat de hulpdiensten langskomen? Wij regelen het voor u. Let wel: de thuiszorg kan u over het algemeen niet komen helpen wanneer u buitenshuis alarmeert.

De spreek-luisterverbinding bevindt zich in het mobiele apparaat zelf. Zo bent u er zeker van dat u altijd goed verstaanbaar bent waneer u alarmeert. Het alarmapparaat is wel wat groter dan een reguliere alarmknop, daarom is er ook een polsmelder verkrijgbaar, bijvoorbeeld voor in de douche of onderweg.

Het mobiele alarmapparaat is wat groter dan een reguliere alarmknop. Daarom is er ook een losse polszender verkrijgbaar. Het gebruik van de polszender geeft u meer comfort, bijvoorbeeld onder de douche, in bed of onderweg als u het alarmapparaat in uw tas bij u draagt. De polszender is bedoeld om te gebruiken wanneer u binnen het draadloze bereik van het mobiele alarmapparaat bent. Dit is maximaal 10 meter.

Het mobiele alarm is een persoonlijk alarm. Er zijn geen  optionele uitbreidingen met sensoren in huis.

Als u alleen woont kunt u kiezen voor uitbreiding van uw abonnement met een extra welzijnsmelding. Op deze manier krijgen uw mantelzorgers dagelijks bevestiging dat het goed met u gaat. Het alarmtoestel vraagt 1 tot 2 keer per dag om een welzijnsmelding. Als u deze niet bevestigd, ontvangt de mantelzorger een bericht per email.

Het mobiele alarmapparaat is een persoonlijk alarm dat u bij zich draagt. Het apparaat is alarmknop en alarmapparaat in één, dat maakt het een persoonlijk alarm door één persoon te gebruiken. 

Onze mobiele personenalarmering is een klein alarmapparaat dat overal in Nederland werkt. Met één druk op de knop staat u in contact met uw contactpersonen of onze zorgcentrale. Tijdens de alarmering wordt tevens de locatie van de alarmering meegegeven. Dankzij deze locatiebepaling in het apparaat, komt hulp altijd snel op de juiste plaats. 

Dwaaldetectie wordt vaak gebruikt door mantelzorgers en/of zorgverleners. De gebruiker is vaak iemand met beginnende dementie of iemand die om een andere reden het risico loopt om te (ver)dwalen. Met dwaaldetectie kan iemand bij dwalen snel worden teruggevonden of worden gebeld om iemand te helpen terug naar huis te gaan.