Gebruik van digitale woning toegang

"Het geeft me een geruststellend gevoel dat ik geen sleutels meer op zak heb"

De cliënt bepaalt wie er toegang tot zijn woning krijgt

Wijkverpleegkundige Inge Wagemakers vertelt over haar ervaringen met Telelock. De organisatie van Inge heeft de sleutelbossen inmiddels vervangen door Telelock, dé digitale sleutelbos van de zorg.

Inge heeft de woning toegang situatie van de client altijd bij zich. In het ECD staat vermeld of de cliënt gebruik maakt van een digitaal slot of een sleutelkluis. Voor de digitale sloten gebruikt Inge de Telelock toegang app. De codes van de sleutelkluizen staan in het ECD vermeld.

Zo hoeft Inge geen gebruik meer te maken van sleutelbossen. Met de Telelock toegang app heeft Inge niet alleen toegang tot de voordeur van de cliënt, maar ook tot de inmiddels bijna 100 centrale toegangsdeuren in de regio. Een overzicht van de centrale deuren die uitgerust zijn met Telelock vindt je in het overzicht van gebruik van Telelock. 

Beleidsmakers gaan natuurlijk niet over één nacht ijs. Alvorens wordt overgegaan tot een project voor de invoering van digitale woningtoegang wordt eerst de noodzaak gepeild en een pakket van eisen opgesteld. Projectleider Maria van de Wouw vertelt over de overwegingen die hebben geleid tot de keuze voor Telelock voor de implementatie van digitale woningtoegang. 

 

U kunt dit filmpje ook vinden op ons youtube kanaal. Op deze website kunt u meer informatie over onze diensten en ervaringen van gebruikers terugvinden. Wij delen ervaringen van clienten, mantelzorgers en professionals. 

Ook interessant: