Vragen over Jinca?

Jinca helpt u om langer zelfstandig thuis te wonen met een veilig gevoel. Wilt u weten hoe we u hierbij kunnen helpen? Wij vertellen u graag meer! Door goed contact met onze klanten via de Jinca klantenservice horen we goed welke vragen en informatiebehoeften er zijn. Ook buiten kantoortijden wanneer u geen telefonisch contact kunt hebben met onze klantenservice, proberen we u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Hieronder vertellen we u graag waar u meer informatie kunt vinden en op welke wijze we u kunnen helpen. Zo proberen we 24/7 ondersteuning te geven aan onze klanten.

De snelste weg om u te helpen ?

Bij onze diensten tonen we uitgebreide productinformatie en maken we gebruik van duidelijke filmpjes. Deze filmpjes zijn ook terug te vinden op ons Youtube kanaal.

Op onze informatiepagina’s vindt u koopgids en keuzehulp informatie terug, handige tips voor gebruik of onderhoud van onze producten en diensten en verhalen over ervaringen van onze gebruikers.

Op basis van veelgestelde vragen door onze klanten, hebben we de antwoorden op deze vragen op een rijtje gezet, zodat u deze te llen tijde kunt vinden en op uw gemak doorlezen.

Natuurlijk kunt u ook altijd een persoonlijke vraag stellen op het contactformulier op deze pagina. Heeft u het formulier verstuurd? Dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Dat doen we uiterlijk binnen 2 werkdagen. 

U kunt de klantenservice van Jinca ook zelf telefonisch bereiken tijdens kantooruren. Ons telefoonnummer is 088 55 20 280. Natuurlijk kunt u ook een e-mail sturen. Het contactformulier op deze pagina is een snelle methode om een direct antwoord op een vraag te krijgen die u niet kunt vinden bij de veelgestelde vragen.

 
Bent u zorgmedewerker?

Ook voor zorgmedewerkers hebben we een aantal informatieve artikelen op onze website staan. En natuurlijk kunt u gebruik maken van de informatiepagina’s voor gebruikers en mantelzorgers.

Kunnen we u via de website niet helpen of heeft u liever persoonlijk contact, dan kunt u altijd telefonisch contact opnemen met onze klantenservice of ons een bericht sturen via het contactformulier op deze pagina.

 
Heeft u een vraag namens uw organisatie?

Speciaal voor organisaties en zelfsturende wijkteams hebben we een aantal informatieve artikelen op onze website staan. 

Heeft u als zorgorganisatie, woningcorporatie of gemeente een vraag aan ons of een verzoek om contact? Stuur dan uw bericht in via het contactformulier voor zakelijke partners of bel met 088 55 20 280.

Klantenservice: 

open ma. – vr. 09.00 – 17.00 uur

088 55 20 280

info@jinca.nl

Postadres:

Postbus 6420
5600 HK Eindhoven

Bezoekadres:

High Tech Campus 32
5656 AE Eindhoven

High Tech Campus HTC32
Bezoeklocatie op de High tech Campus

Routebeschrijving:
Openbaar vervoer:

  • Bus 407 vanaf Eindhoven Station,
  • halte High Tech Campus
  • 600 m / 7 minuten lopen.

Auto:

Neem contact met ons op

Bent u al een Jinca klant?: *
Aanhef: *
Voornaam: *
Achternaam: *


Postcode: *
Huisnummer: *

Maak uw keuze: *
Ingangsdatum wijziging: *


Met het versturen van dit contactformulier, gaat u akkoord met ons privacy statement.