Welkom bij Jinca!

Om gebruik te kunnen maken van professionele alarmopvolging door Zuyderland Thuiszorg, bent u doorverwezen naar Jinca. Bij Jinca kunt u mobiele personenalarmering en digitale woningtoegang afnemen.

 

Met mobiele personenalarmering kunt u zowel binnenshuis als buitenshuis met één druk op de knop alarmeren en heeft u direct een spreek-luisterverbinding met uw mantelzorgers of de zorgcentrale van Jinca. Indien nodig schakelt Jinca Zuyderland Thuiszorg in om u te komen helpen. In combinatie met het digitale slot kan Zuyderland Thuiszorg in geval van nood bij uw woning naar binnen, ook wanneer u zelf niet in staat bent de deur te openen. Alarmeert u buitenshuis, dan kan alleen hulp worden geboden door uw eigen mantelzorgers. Om deze reden is het noodzakelijk dat u tijdens de bestelling de contactgegevens van uw mantelzorgers invult.

 

Bestelling plaatsen

Door hieronder op het product te klikken, komt u op een pagina waar u meer informatie vindt over de mobiele personenalarmering en digitale woningtoegang. Indien u een bestelling gaat plaatsen, houd dan de volgende gegevens bij de hand: uw persoonlijke gegevens, gegevens van uw mantelzorgers, gegevens over uw medische situatie en bankgegevens voor het incasseren van de maandelijkse kosten. U kunt boven in de balk zien in welke stap van de registratie u zich bevindt. Na het invullen van de gegevens ontvangt u een email ter bevestiging, waarin ook staat vermeld wat u hierna kunt verwachten.

 

Let op: bij de vraag over professionele alarmopvolging (in de stap ‘medische kenmerken’) kunt u Zuyderland Thuiszorg invullen. Bij het telefoonnummer kunt u een fictief telefoonnummer invullen, wij zorgen dat het juiste zorgteam wordt gebeld.

 

Ontvangt u al verzorging of verpleging van een andere thuiszorgorganisatie dan Zuyderland Thuiszorg? Dan kunt u géén gebruik maken van dit aanbod en dient u zich bij uw eigen thuiszorgorganisatie te melden voor professionele alarmopvolging.

 

De voorwaarden omtrent professionele alarmopvolging door Zuyderland Thuiszorg vindt u op de website van Zuyderland Thuiszorg: www.zuyderlandthuiszorg.nl.