Welkom bij Jinca! U bent door Zuidzorg naar ons verwezen voor personenalarmering of voor het organiseren van toegang tot uw woning. Door hieronder te kiezen voor personenalarmering, de Puck sleutelkluis of het Telelock veilig digitaal slot, komt u op een pagina waar u uitgebreide informatie vindt over het product.

 

Veilig alternatief voor sleutelkluis : Veilige digitale toegang

BIj Zuidzorg bent u niet gebonden aan gebruik van een sleutelkluis. De wijkteams van Zuidzorg maken gebruik van het veilige digitale toegangsysteem van Telelock om op een veilige manier toegang te krijgen tot uw woning. De hulpverleners kunnen uw Telelock slot openen met een digitale sleutel op hun smartphone. Bovendien hebben de wijkteams toegang tot de vele centrale toegangsdeuren van appartementencomplexen die inmiddels voorzien zijn van Telelock. Op de website van Jinca vindt u informatie over welke zorgorganisaties en woningcorporaties al gebruik maken van Telelock. Het Telelock toegangssysteem is speciaal voor de zorg ontwikkeld en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en certificeringen voor toegang in de zorg. Jinca biedt een handige keuzewijzer voor woningtoegang.

 

Huren of kopen: u kiest zelf

Bij Jinca kunt u bij woningtoegang voor Zuidzorg kiezen voor het huren of kopen van een Puck SGK** sleutelkluis of Telelock elektronisch slot.

 

Nieuw : Sensara leefstijlmonitoring en Spiqle digitale agenda

Jinca levert ook diensten voor mantelzorgondersteuning voor cliënten van Zuidzorg. Kijk voor meer informatie over Sensara leefstijlmonitoring of de Spiqle digitale agenda voor mensen met geheugenproblemen.

 

Voordat u gaat bestellen

Indien u een bestelling gaat plaatsen, houd dan de volgende gegevens bij de hand: uw persoonlijke gegevens, gegevens van uw mantelzorgers die gebeld kunnen worden bij alarmering, gegevens over uw medische situatie en bankgegevens voor het incasseren van de maandelijkse kosten. U kunt boven in de balk zien in welke stap van de registratie u zich bevindt. Na het invullen van de gegevens ontvangt u een email ter bevestiging waarin ook staat wat er vervolgens gaat gebeuren.

 

Let op: indien u wenst dat Zuidzorg in geval van nood u komt helpen, dan moet u zelf zorgen dat woningtoegang geregeld is. Dit kan door bij ons een Puck sleutelkluis of of Telelock slim slot te bestellen. Ook kan het zijn dat u zelf al een woningtoegang oplossing heeft, dan kunt u de code van het kluisje ook invullen als u uw bestelling gaat plaatsen. Wanneer u alarmeert kunnen wij de code van de kluis doorgeven aan Zuidzorg wanneer zij de opvolging verlenen. Op deze manier kan de zorg altijd bij u binnen wanneer dit nodig is.