Welkom bij Jinca!

 

Leden van Zorgboogextra kunnen rekenen op speciale ledenkorting.

  • € 2,00 korting per maand op de abonnementskosten van personenalarmering thuis en personenalarmering mobiel bij bestelling via Jinca.nl.
  • Eerste maand gratis abonnement op een Puck Sleutelkluis of een Telelock elektronisch slot
  • Eerste maand gratis abonnement op Sensara Leefstijlmonitoring
  • Eerste drie maanden gratis abonnement op Spiqle digitale agenda

Om te profiteren van deze kortingsactie is het belangrijk dat u uw lidnummer invoert bij het bestellen. Dit kunt u doen in het veld ‘Overige opmerkingen’. Wij doen bij het verwerken van de bestelling nog een controle op uw lidnummer.

Voor meer voordelen van Zorgboogextra verwijzen we u naar de website van Zorgboogextra.

 

Keuze uit vaste of mobiele alarmering

Bij Jinca kunt u kiezen uit vast of mobiele alarmering. Lees meer over deze opties in de handige keuzewijzer.

 

Nieuw : Mantelzorgondersteuning met Sensara leefstijlmonitoring en Spiqle digitale agenda

Jinca levert ook diensten voor mantelzorgondersteuning. Op onze website vindt u meer informatie over Sensara leefstijlmonitoring of de Spiqle digitale agenda voor mensen met geheugenproblemen.

 

Nieuw: Zelfredzaamheidskoffer

Medewerkers uit de thuiszorg of de transferverpleegkundige in het ziekenhuis kunnen u helpen bij het kiezen van hulpmiddelen die u kunnen ondersteunen bij de dagelijkse gang van zaken. U kunt natuurlijk ook zelf informatie inwinnen over handige hulpmiddelen voor dagelijkse ondersteuning. Lees meer of vraag naar de zelfredzaamheidskoffer bij de thuiszorg.

 

Aandachtspunt bij bestelling van personenalarmering

Indien u een bestelling gaat plaatsen, houd dan de volgende gegevens bij de hand: uw persoonlijke gegevens, gegevens van uw mantelzorgers die gebeld kunnen worden bij alarmering, gegevens over uw medische situatie en bankgegevens voor het incasseren van de maandelijkse kosten. Indien u wenst dat de thuiszorg in geval van nood u komt helpen, dan moet u zelf zorgen dat woningtoegang geregeld is. Dit kan door bij ons een Puck sleutelkluis of Telelock slim elektronisch slot te bestellen. Ook kan het zijn dat u zelf al een woningtoegang oplossing heeft, dan kunt u de code van het kluisje invullen als u uw bestelling gaat plaatsen. Wanneer u alarmeert kunnen wij de code van de kluis doorgeven aan de zorgorganisatie wanneer zij de opvolging verlenen. Op deze manier kan de zorg altijd bij u binnen wanneer dit nodig is. Bij de vraag over professionele zorgopvolging (in de stap ‘medische kenmerken’), kunt u de naam van de zorgorganisatie invullen als u wilt dat zij de alarmopvolging doen als u geen mantelzorg heeft of deze op dat moment niet beschikbaar is. Bij het telefoonnummer kunt u een fictief telefoonnummer invullen, wij zorgen dat het juiste zorgteam gebeld wordt.