Welkom bij Jinca! U bent door de Vitalis Peppelrode naar ons verwezen voor personenalarmering als bewoner van een appartement bij Vitalis Peppelrode. Jinca is een betrouwbare samenwerkingspartner op het gebied van personenalarmering en andere zorgtechnologieën. De zorgcentralisten van Jinca helpen u en uw mantelzorger(s) om snel de juiste ondersteuning en zorg op afstand te bieden wanneer dat nodig is. Een zorgmedewerker wordt -indien u dat wilt en indien nodig- ingeschakeld bij een alarm. Dat zorgt voor een veilig gevoel.

Door hieronder te kiezen voor personenalarmering thuis, komt u op een pagina waar u uitgebreide informatie vindt over dit product en u direct een bestelling en registratie kunt starten. Alarmering thuis werkt altijd in en om huis en is een uitkomst als u niet zoveel van huis gaat, maar wel een veilig gevoel wilt dat altijd hulp ingeschakeld kan worden.

 

Indien u een bestelling gaat plaatsen, houd dan de volgende gegevens bij de hand: uw persoonlijke gegevens, gegevens van uw mantelzorgers die gebeld kunnen worden bij alarmering, gegevens over uw medische situatie en bankgegevens voor het incasseren van de maandelijkse kosten. U kunt boven in de balk zien in welke stap van de registratie u zich bevindt. Na het invullen van de gegevens ontvangt u een email ter bevestiging waarin ook staat wat er vervolgens gaat gebeuren.

 

Let op: bij de vraag over professionele alarmopvolging (in de stap ‘medische kenmerken’), kunt u Peppelrode invullen als u wilt dat zij de alarmopvolging doen als u geen mantelzorg heeft of deze op dat moment niet beschikbaar is. Bij het telefoonnummer kunt u een fictief telefoonnummer invullen, wij zorgen dat het juiste zorgteam gebeld wordt.