Welkom bij Jinca! U bent door Sint Annaklooster naar ons verwezen voor informatie over of het bestellen van personenalarmering. Sint Annaklooster en Jinca werken samen op gebied van personenalarmering en innovatieve diensten voor veilig en langer zelfstandig thuis wonen. Sint Annaklooster ondersteunt personenalarmering in Eindhoven: het werkgebied vindt u op hun website. Door hieronder te kiezen voor personenalarmering mobiel of personenalarmering thuis, komt u op een pagina waar u uitgebreide informatie vindt over dit product en u direct een bestelling en registratie kunt starten. Mobiele alarmering heeft als voordeel dat u altijd en overal kunt alarmeren, het is wel belangrijk om te vermelden dat Sint Annaklooster géén alarmopvolging kan doen wanneer u buitenshuis alarmeert. Daarvoor moet u zorgen dat mantelzorgers beschikbaar zijn. Alarmering thuis werkt altijd in en om huis en is een uitkomst als u niet zoveel van huis gaat, maar wel een veilig gevoel wilt dat altijd hulp ingeschakeld kan worden.

 

Keuze uit vaste of mobiele alarmering

Bij Jinca kunt u kiezen uit vast of mobiele alarmering. Lees meer over deze opties in de handige keuzewijzer.

 

Veilig alternatief voor sleutelkluis : Veilige digitale toegang

Bij Sint Annaklooster bent u niet gebonden aan gebruik van een sleutelkluis. De wijkteams van Sint Annaklooster maken gebruik van het digitale toegangssysteem van Telelock om op een veilige manier toegang te krijgen tot uw woning. De hulpverleners kunnen uw Telelock slot openen met een digitale sleutel op hun smartphone. Bovendien hebben de wijkteams toegang tot de vele centrale toegangsdeuren van appartementencomplexen die inmiddels voorzien zijn van Telelock. Op de website van Jinca vindt u informatie over welke zorgorganisaties en woningcorporaties al gebruik maken van Telelock. Het Telelock toegangssysteem is speciaal voor de zorg ontwikkeld en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en certificeringen voor toegang in de zorg. Jinca biedt een handige keuzewijzer voor woningtoegang.

 

Huren of kopen: u kiest zelf

Bij Jinca kunt u bij woningtoegang voor Sint Annaklooster kiezen voor het huren of kopen van een Puck SGK** sleutelkluis of Telelock elektronisch slot.

 

 

Voordat u gaat bestellen

Indien u een bestelling gaat plaatsen, houd dan de volgende gegevens bij de hand: uw persoonlijke gegevens, gegevens van uw mantelzorgers die gebeld kunnen worden bij alarmering, gegevens over uw medische situatie en bankgegevens voor het incasseren van de maandelijkse kosten. U kunt vervolgens boven in de balk zien in welke stap van de registratie u zich bevindt. Na het invullen van de gegevens ontvangt u een email ter bevestiging waarin ook staat wat er vervolgens gaat gebeuren.

 

NB: bij de vraag over professionele zorgopvolging (in de stap ‘medische kenmerken’), kunt u Sint Annaklooster invullen als u wilt dat zij de alarmopvolging doen als u geen mantelzorg heeft of deze op dat moment niet beschikbaar is. Bij het telefoonnummer kunt u een fictief telefoonnummer invullen, wij zorgen dat het juiste zorgteam gebeld wordt.