Welkom bij Jinca !

U bent door de LEV groep naar ons verwezen voor informatie over of het bestellen van personenalarmering. Wij werken hierin samen met de LEV groep. Door hieronder te kiezen voor personenalarmering mobiel of personenalarmering thuis, komt u op een pagina waar u uitgebreide informatie vindt over dit product en u direct een bestelling en registratie kunt starten. Mobiele alarmering heeft als voordeel dat u altijd en overal kunt alarmeren, maar buitenshuis kan een zorgorganisatie geen opvolging bieden. Alarmering thuis werkt altijd in en om huis en is een uitkomst als u niet zoveel van huis gaat, maar wel een veilig gevoel wilt dat altijd hulp ingeschakeld kan worden.

 

Leden van LEV groep kunnen bovendien rekenen op speciale ledenkorting. Leden van LEV groep krijgen

 

• € 2,00 korting per maand op de abonnementskosten van personenalarmering thuis en personenalarmering mobiel bij bestelling via Jinca.nl.
• Eerste maand gratis abonnement op een Puck Sleutelkluis of een Telelock elektronisch slot

 

Deze korting is al verrekend in de tarieven.

 

Indien u een bestelling gaat plaatsen, houd dan de volgende gegevens bij de hand: uw persoonlijke gegevens, gegevens van uw mantelzorgers die gebeld kunnen worden bij alarmering, gegevens over uw medische situatie en bankgegevens voor het incasseren van de maandelijkse kosten. U kunt vervolgens boven in de balk zien in welke stap van de registratie u zich bevindt. Na het invullen van de gegevens ontvangt u een email ter bevestiging waarin ook staat wat er vervolgens gaat gebeuren.