Welkom bij Jinca! U bent door Archipel Thuis naar ons verwezen voor informatie over of het bestellen van personenalarmering. Archipel Thuis en Jinca werken samen op gebied van personenalarmering en innovatieve diensten voor veilig en langer zelfstandig thuis wonen. Archipel Thuis ondersteunt personenalarmering in Eindhoven, Best, Son en Breugel en Geldrop. Het werkgebied van Archipel Thuis vindt u op hun website. Door hieronder te kiezen voor personenalarmering mobiel of personenalarmering thuis, komt u op een pagina waar u uitgebreide informatie vindt over dit product en u direct een bestelling en registratie kunt starten. Mobiele alarmering heeft als voordeel dat u altijd en overal kunt alarmeren, maar buitenshuis kan een zorgorganisatie geen opvolging bieden. Alarmering thuis werkt altijd in en om huis en is een uitkomst als u niet zoveel van huis gaat, maar wel een veilig gevoel wilt dat altijd hulp ingeschakeld kan worden.

 

Veilig alternatief voor sleutelkluis : Veilige digitale toegang

Bij Archipel Thuis bent u niet gebonden aan gebruik van een sleutelkluis. Archipel Thuis adviseert het gebruik van het digitale toegangsysteem van Telelock om op een veilige manier toegang te krijgen tot uw woning. De hulpverleners kunnen uw Telelock slot openen met een digitale sleutel op hun smartphone. Bovendien hebben de wijkteams toegang tot de vele centrale toegangsdeuren van appartementencomplexen die inmiddels voorzien zijn van Telelock. Hier vindt u informatie over welke zorgorganisaties en woningcorporaties al gebruik maken van Telelock. Het Telelock toegangssysteem is speciaal voor de zorg ontwikkeld en voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen en certificeringen voor toegang in de zorg.

 

Uw eigen sleutelkluis gebruiken

Bij Archipel Thuis kunt u ook kiezen voor het gebruik van een eigen sleutelkluis. De ingestelde code geeft u tijdens het bestelproces door. Wij zorgen ervoor dat deze code veilig wordt doorgestuurd naar Archipel Thuis. Alleen het team van het werkgebied waar uw woning zich bevindt, kan in een beveiligde omgeving deze code inzien om uw woning te kunnen betreden bij een alarm.

 

Voordat u gaat bestellen

Indien u een bestelling gaat plaatsen, houd dan de volgende gegevens bij de hand: uw persoonlijke gegevens, gegevens van uw mantelzorgers die gebeld kunnen worden bij alarmering, gegevens over uw medische situatie en bankgegevens voor het incasseren van de maandelijkse kosten. U kunt vervolgens boven in de balk zien in welke stap van de registratie u zich bevindt. Na het invullen van de gegevens ontvangt u een email ter bevestiging waarin ook staat wat er vervolgens gaat gebeuren.

 

Let op: bij de vraag over professionele zorgopvolging (in de stap ‘medische kenmerken’), kunt u Archipel Thuis invullen als u wilt dat zij de alarmopvolging doen als u geen mantelzorg heeft of deze op dat moment niet beschikbaar is. Bij het telefoonnummer kunt u een fictief telefoonnummer invullen, wij zorgen dat het juiste zorgteam gebeld wordt.